Dibala sad spreman da igra u Engleskoj

Paulo Dibala (28), slavni argentinski napadač, promijenio je odluku i prvi put iskazao spremnost da pregovara sa gigantima Premijer lige oko ugovora za naredne sezone.

Doskora zvijezda Juventusa, polušpic i organizator igre je trenutno bez ugovora. Nakon niza pregovora u Seriji A, prije svega sa Interom, Dibala je svjestan da nijedan od zainteresovanih klubova iz Italije nije spreman da mu obezbijedi traženi iznos plate. Klubovi iz Serije A su prošle sezone pokazali da se kvalitet lige značajno popravio i nije čudno što kladionica daje sjajne ponude igara upravo za mečeve Italijanske lige.

Zbog toga će u narednim danima Dibalin agent pregovarati sa čelnicima Arsenala i Mančester junajteda, oko eventualnog angažmana, objavio je poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio. Očekuje se da mu oba kluba ponude željene uslove.

Iza Dibale je dobra sezona u Juventusu, u kojoj je postigao 15 golova u svim takmičenjima. Dugoročne probleme sa povredama je prevazišao, vjeruje da može na vrhunskom nastupati u Premijer ligi i privići se na stil igre u Engleskoj.